מתכון – מיני פשטידה שילדים אוהבים

 

כמו כולן אני גם תמיד מחפשת דברים חדשים וטעימים להכין לפעוטה שלי ולמרות שהמתכון הנוכחי לא חדש ואני מכינה אותו מזה כמה חודשים, החלטתי לשתף איתכן ולעזור לכן ברעיונות לצהריים לקטנטנים שלכן, המתכון מאוד פשוט, מהיר וקל להכנה.

חומרים:

  • תפוח אדמה אחד
  • גזר אחד
  • ביצה אחת
  • כף פירורי לחם
  • כף שמן
  • כף שמן זית
  • מלח, כרכום ופלפל

אופן ההכנה:

מקלפים וחותכים את התפוח אדמה והגזר לחתיכות ומכניסים לסיר עם מים להרתחה ולאחר מכן על אש בינונית+ לחצי שעה עד לריכוך (אם חותכים לחתיכות קטנות ייתכן וזה ייקח פחות זמן).

מועכים את הגזר והתפוח אדמה ומעבירים לקערה ומערבבים עם ביצה טרופה, הפירורי לחם והשמן זית.
מוסיפים את התיבול לפי הטעם (לזכור שזה לילדים אז אני לא שמה הרבה מלח).

להעביר לתבנית סיליקון של מאפינס (למלא כמעט עד הסוף) ולהכניס לתנור בטמפרטורה של 200 מעלות ל 20 דק' עד להזהבה מכל הכיוונים.

בהמשך ולפי הטעם של הילדים שלכן ניתן בקלות להוסיף אפונה מבושלת (אין צורך למעוך אותה) או קישואים מבושלים או בצל קצוץ וכו'

בתיאבון

לינק לסרטון הכנה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>